Open Dag

Zondag 14 oktober van 10.30-15.30 uur

FOOD IN PROGRESS
Van 5-16 oktober 2018 is de Dutch Agri Food Week. Tijdens deze week staat voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Daarom laten wij zondag 14 oktober op ons bedrijf zien, hoe wij werken aan gezonde grond, gezonde koeien en nog betere melk.

Kom kijken en maak het mee! Er is bovendien van alles te doen, zoals:

  • workshops waar je gezonde tussendoortjes leert maken
  • een demonstratie Ricotta maken (om zelf thuis te doen)
  • een proeverij met o.a. melklikeur
  • een kleine markt met biologische groenten (fan Lyts Ropta), streekproducten en kunst en design rond voedsel
  • én natuurlijk activiteiten voor kinderen

Verder is er informatie over biologisch werken en over de historie van de boerderij en kun je over de terp wandelen om het hoogteverschil te ervaren.

Van harte welkom!
Fokke en Tineke Terpstra-De Groot
Het adres: Foarryp 5, Wijnaldum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *